TPLX (The Paradise Loft Experience) är en ide som funnits i många år men som nu håller på att förverkligas. Har du någon gång i ditt liv träffat på ett sällskap som du stormtrivs med? En massa människor samlade på en och samma plats där alla kommer överens. Där ni känner en dragning att vara med varandra för att ni tycker det är riktigt kul. En känsla av en storfamilj som man aldrig vill lämna, där alla hör ihop? Nu pratar vi inte om ett vanligt sällskap med några vänner utan något mer som är 100 gånger kraftigare och magiskt. Där alla har gemensamma intressen, ödmjuka, snälla, bjuder på sig själva, vågar släppa loss, njuta av varandras sällskap, ställa upp för varandra och bara ha kul. Det är få förunnat att ha upplevt det i sitt liv och dom som upplever det nu och har upplevt detta vet precis vad det handlar om. Du känner en otrolig dragning, du vill vara där hela tiden och strunta i allting bara för att vara där. Det är som en fruktansvärt stark drog (fast mycket hälsosammare).

Denna stämning och känsla vill vi skapa med TPLX bland annat med hjälp av Housemusik, showa på dansgolvet, bjuda på sig, intresse för bra musik osv. Vi vill få samma känsla som fanns där i början och innan utvecklingen av housemusiken.

Är du en av dom som går omkring med ett leende hela tiden, alltid är positiv, ställer upp för dina vänner och andra, gillar att bjuda på dig själv, är framåt, älskar att träffa andra människor, gillar att showa runt och dansa så bör du definitivt titta närmare på vad vi försöker åstadkomma.

För er som inte har upplevt denna starka känsla tidigare eller vill bli påminda så rekommenderar vi att läsa om Housemusikens historia för att få ett litet hum vad allting handlar om. Det är svårt att beskriva med ord utan det måste upplevas. Det är dessutom en väldigt intressant läsning om man har intresse för en blandning av historia, musik och nattklubbskultur.

#RealHouseMusic

Numer är det många som blandar ihop housemusik med i praktiskt taget allting som släpps inom EDM-genren, tom stora skivbolag sätter ibland fel genre. Det är bland annat här hashtaggen #RealHouseMusic (och vi) kommer in i bilden. Ett av våra mål är att informera om vad äkta housemusik är, hur den kom till och utvecklades, namn på kända personer som varit med samt haft stor betydelse för utvecklingen och även kända historiska platser, nattklubbar, händelser mm. Vi djupdyker i ämnet.

Nedan följer några exempel på vad vi menar med #RealHouseMusic, både nytt och gammalt:

  • Up Next REAL House Music ( New York Old School )
  • Up Next Camelphat & Elderbrook - Cola
  • Up Next The Shapeshifters - Lola's Theme
  • Up Next Dennis Ferrer - Hey Hey
  • Up Next Angelo Ferreri - Beginners
  • Up Next Alaia & Gallo, Michelle Weeks - Free 2 Be Me
  • Up Next Angelo Ferreri - Dance With Me (C'mon)
  • Up Next Mr Fingers - Can You Feel It
  • Up Next Daft Punk feat. Pharrell Williams - Get Lucky
  • Up Next Outwork feat. Mr Gee - Elektro